Let's grow people | Københavns Kommune
267
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-267,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default
 

Københavns Kommune

Anette Laigaard, Direktør Socialforveltningen, Københavns Kommune.

Derfor anbefaler jeg

“Tudi har igennem hele projektet være en forrygende og særdeles målrettet og dedikeret Projektleder. – Vi har løbende kunnet følge, hvordan resultater blev skabt, interessenterne er hele tiden blevet involveret og har fået nødvendigt ejerskab til processen, og Tudi har altid været parat til at støtte op, hvor der var behov, såvel centralt som decentralt.

Socialforvaltningen er en stor organisation med ca. 7000 medarbejdere fordelt på ca. 350 arbejdspladser. Tudi har formået at overskue og agere i organisationen på særdeles kompetent facon. Både ledelse og tillidsfolkene i organisationen har sat stor pris på Tudis indsats.” – Anette Laigaard, Direktør, Socialforvaltningen, Københavns Kommune.

Processen

I indsatsen blev der både arbejdet med  processerne omkring sygefravær og med at åbne dialogen op, kompetenceudvikle ledere og medarbejderrepræsentanter, samt at sætte øget fokus på nærvær, trivsel og motivation.

Resultater

Indsatsen i Københavns Kommunes Socialforvaltning sikrede et fald i sygefraværet på 22%. Det svarer til en øget medarbejder tilstedeværelse på 68 flere fuldtisansatte på arbejde hver dag, eller en service merværdi på næsten 23 millioner kr. om året. 

Mål

Udarbejdelse af strategi og succesfuld implementering af indsats til nedbringelse af sygefraværet.