Let's grow people | Anbefalet af
568
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-568,page-parent,page-child,parent-pageid-267,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default
 

Anbefalet af

Anders Mydtskov, President og CEO i Roland DG North Europe.

Derfor anbefaler jeg

” Tudi og Anders, jeg oplevede jer som meget engagerede, det var tydeligt at det her betød meget for jer. Jeg kunne rigtig godt lide den platform I satte op, hvor I var smøremidlet i motorblokken. Der gik nogle ting op for folk fordi I var gode til at bryde isen, og I understøttede en meget ærlig form for dialog. Jeres styrker er at I er modige og trækker os ud, hvor vi ikke kan bunde, I giver os relevant feedback og trækker os op på land igen, hvor vi står med ny indsigt, som vi har både følt og tænkt. På det menneskelige plan, og især som team, har vi flyttet os mærkbart. I formåede at gå tæt på og synliggøre og løsne op for teamet’s dynamik, og I formåede at samle os igen på et højere niveau.” – Anders Mydtskov, President og CEO, Roland DG North Europe

Processen

2 x 2 workshopdage. Inden de 2 første dage gennemførtes kulturanalyse, 360-graders lederanalyser samt erhvervspsykologisk testning. Imellem workshopdagene var der hjemmearbejde samt individuelle coachingmøder.

Resultater

Teamet har fået en ny balance. Vi kunne alle træde ind i vores professionelle rolle, men skal vi have de ekstra 20% ud af det, så skal vi formå at sætte os i den andens sted, og fungere som et samlet team.

Mål

Styrkelse af Roland DG Northern Europe’s nyligt sammensatte management-team.

Anette Laigaard, Direktør Socialforvaltningen, Københavns Kommune.

Derfor anbefaler jeg

” Tudi har igennem hele projektet være en forrygende og særdeles målrettet og dedikeret Projektleder. – Vi har løbende kunnet følge, hvordan resultater blev skabt, interessenterne er hele tiden blevet involveret og har fået nødvendigt ejerskab til processen, og Tudi har altid været parat til at støtte op, hvor der var behov, såvel centralt som decentralt.

Socialforvaltningen er en stor organisation med ca. 7000 medarbejdere fordelt på ca. 350 arbejdspladser. Tudi har formået at overskue og agere i organisationen på særdeles kompetent facon. Både ledelse og tillidsfolkene i organisationen har sat stor pris på Tudis indsats.” – Anette Laigaard, Direktør, Socialforvaltningen, Københavns Kommune.

Processen

I indsatsen blev der både arbejdet med  processerne omkring sygefravær og med at åbne dialogen op, kompetenceudvikle ledere og medarbejder-repræsentanter, samt at sætte øget fokus på nærvær, trivsel og motivation.

Resultater

Indsatsen i Københavns Kommunes Socialforvaltning sikrede et fald i sygefraværet på 22%. Det svarer til en øget medarbejder tilstedeværelse på 68 flere fuldtisansatte på arbejde hver dag, eller en service merværdi på næsten 23 millioner kr. om året.

Mål

Udarbejdelse af strategi og succesfuld implementering af indsats til nedbringelse af sygefraværet.

Thor Palmhøj, HR Direktør, Magasin du Nord.

Derfor anbefaler jeg

Magasin du Nord har siden 2009 – med stor glæde – benyttet Anders til at coache, facilitere og observere på nøgleledere i organisationen. Anders har med sin psykologbaggrund og gode forståelse for vores forretningsmodel sparret og coachet vores ledere frem mod større lederkraft og handlemuligheder – både én til én, men også som 3-parts coaching med nærmeste leder. Anders har været i stand til at gå ind i rollen som udenforstående og kombinere det med den store mængde data der allerede eksisterer på lederne. Samlet set har Anders fulgt mere end 50 af Magasins nøgleledere.

Vores branche er meget optaget af effekt og resultat, det forstår Anders, og det giver han os. Vi er rigtig glade for samarbejdet og er sikker på at Anders vil kunne bidrage positivt i alle organisationer og for ledere på alle niveauer.” – Thor Palmhøj, HR Direktør, Magasin du Nord.

Processen

Individuelle coachingforløb for mere end 50 ledere i perioden 2009-2017, samt observatør på team- og ledergruppemøder, facilitering af workshops, gennemførelse af erhvervspsykologiske tests, undervisning og trepartsmøder.

Resultater

Opgaven som wingmann for HR og forretningsledelse har bidraget til den teamindsats, der har vendt Magasin du Nords underskud til ubrudt fremgang (EBIT) siden 2009.

Mål

Implementering af Magasins forretningsstrategi gennem:

1) ledere der motiverer og aktiverer ressourcerne i deres team, samt 2) ledere der tager et fælles ansvar, fordi de bruger hinanden og samarbejder på tværs.