Let's grow people | Magasin du Nord
771
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-771,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default
 

Magasin du Nord

Thor Palmhøj, HR Direktør, Magasin du Nord

Derfor anbefaler jeg

Magasin du Nord har siden 2009 – med stor glæde – benyttet Anders til at coache, facilitere og observere på nøgleledere i organisationen. Anders har med sin psykologbaggrund og gode forståelse for vores forretningsmodel sparret og coachet vores ledere frem mod større lederkraft og handlemuligheder – både én til én, men også som 3-parts coaching med nærmeste leder. Anders har været i stand til at gå ind i rollen som udenforstående og kombinere det med den store mængde data der allerede eksisterer på lederne. Samlet set har Anders fulgt mere end 50 af Magasins nøgleledere.

Vores branche er meget optaget af effekt og resultat, det forstår Anders, og det giver han os. Vi er rigtig glade for samarbejdet og er sikker på at Anders vil kunne bidrage positivt i alle organisationer og for ledere på alle niveauer.” – Thor Palmhøj, HR Direktør, Magasin du Nord

.

Processen

Individuelle coachingforløb for mere end 50 ledere i perioden 2009-2017, samt observatør på team- og ledergruppemøder, facilitering af workshops, gennemførelse af erhvervspsykologiske tests, undervisning og trepartsmøder.

Resultater

Opgaven som wingmann for HR og forretningsledelse har bidraget til den teamindsats, der har vendt Magasin du Nords underskud til ubrudt fremgang (EBIT) siden 2009.

Mål

Implementering af Magasins forretningsstrategi gennem:

1) ledere der motiverer og aktiverer ressourcerne i deres team, samt 2) ledere der tager et fælles ansvar, fordi de bruger hinanden og samarbejder på tværs.