Let's grow people | Anders Amstrup
493
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-493,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default

Anders Amstrup

Anders er partner i LetsGrowPeople

Uddannelse og erfaring

Anders er uddannet kandidat i socialpsykologi, cand. psych., og har derudover en HD i afsætningsøkonomi. Han er også certificeret Executive Coach

Anders har 15 års erfaring på direktørniveau fra virksomheder som Gallup, Kjerulf & Partnere A/S og Tranberg Marketing efterfulgt af 8 års erfaring som selvstændig erhvervscoach for virksomheder som Magasin, sideløbende med undervisning og konsulentopgaver for Ledernes Kompetencecenter i København.

Hvordan vil du beskrive dig selv?

Jeg er stærk på problemer! Jeg er først og fremmest optaget af at bruge min evne til at lytte og analysere, så jeg kan få min viden og erfaring med lederudvikling i spil for at foreslå de bedste løsninger for kunden og bidrage til at skabe resultater. På den måde opfatter jeg mig selv som mere handleorienteret – og når først jeg går ind i en opgave, så er jeg god til at tænde gnisten i folk og få ting sparket i gang.

Jeg har det også sådan, at jeg godt lige må give lidt mere af mig selv, end andre konsulenter. Jeg siger nej til opgaver, hvor jeg ikke føler, jeg kan brænde igennem og tænde energien i andre.

Min uddannelseskombination, hvor jeg spænder over både økonomi og psykologi, hjælper mig, når jeg skal tale med en kunde om, hvad det er, hun har brug for i sin virksomhed – jeg har fokus på både forretning, kultur og relationer. Jeg har også et vist mod i min udfordring af organisationens selvopfattelse og de ting, en leder selv peger på som løsningsmodeller.

Tudi fortæller om Anders:

Anders er god til at være begejstret omkring folk – gå ind og møde dem og have det sjovt med dem, være nysgerrig på dem. På den måde er han et generøst menneske, og han giver utroligt meget af sig selv.

Samtidig er Anders et konkurrencemenneske, og han har en fandenivoldskhed, som jeg godt kan lide, og som der er en stor skaberkraft i. Han er tusindmetermester i at komme fra A til B og skabe handling og resultater.