Let's grow people | Erhvervspsykologisk test
748
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-748,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default
 

Erhvervspsykologisk test

Hos LetsGrowPeople anvender vi en bred vifte af erhvervspsykologiske testværktøjer.

Den Fuldendte Leder testen

Det er en udviklingsorienteret ledertest. Den bagvedliggende model blev oprindeligt udviklet af Anders Amstrup og Professor i ledelse v. CBS, dr. Oecon Erik Johnsen, men blev ajourført i 2017 med sparring og rådgivning fra Tudi Langkjær Larsen.

Emotionel Intelligens i Teams testen

Det er en udviklingsorienteret test til at arbejde med teams. Testen er udviklet af Tudi Langkjær Larsen og Anders Amstrup og bygger dels på Daniel Golemans forståelse af emotionel intelligens og dertil LetsGrowPeople’s særlige fokus på ledelsesmæssig emotionel intelligens.

Kulturanalyser og 360 graders lederfeedback

Vi anvender skræddersyede test- og analyseværktøjer i arbejdet med ledelses- og kulturudvikling. Vi har endvidere erfaring med avancerede statiske analyser, som vi præsenterer så de giver handlingsorienteret mening straks.

Garuda’s Fokusprofilen

Dette er en typetest a la DISC til teambuilding og personlig udvikling. Garuda’s Fokusprofilen bruges bl.a. Af det danske forsvar og er tillige blevet anvendt af Ulrik Wilbek i hans arbejde med herrelandsholdet. Den er nem at forstå for alle og man modtager en omfattende og letlæst testrapport.

MBTI

MBTI er en test til teambuilding og personlig udvikling, der arbejder udviklingsorienteret med personlige præferencer.

Psykologisktest_300px