Let's grow people | Om os
709
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-709,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default
 

Om os

Om LetsGrowPeople

Fortællingen om LetsGrowPeople er historien om to stærke selvstændige konsulenter, som opdager, at de har den samme lyst til at skabe et unikt koncept til at lede passioner i organisationer, og som finder ud af, at de har en særlig gennemslagskraft, når de samarbejder om at tænde gnisten under andres lyst til udvikling og fællesskab. Her fortæller de selv om LetsGrowPeople:

Hvorfor hedder I LetsGrowPeople?

Vi hedder LetsGrowPeople, fordi vores grundlæggende fælles drive er nysgerrighed på mennesker. Vi kan lide at se folk folde sig ud og hjælpe til med at finde de faktorer, der sætter gnist under passionen og energi i organisationen. LetsGrowPeople er vores bud på, hvordan man udvikler organisationer ved at udvikle mennesker.

Med LetsGrowPeople vil vi gerne skabe en bevægelse henimod en virksomhedskultur, hvor følelser ses som et udtryk for passioner og konflikter, som enten kan rummes eller undertrykkes. Hvis der er plads i kulturen til at rumme begge dele, så har virksomheden stort potentiale for trivsel og resultatskabelse.

Er der et teoretisk grundlag for jeres arbejde?

Hvis vi skulle sætte ord på det teoretiske fundament for vores arbejde, ville vi pege på den systemiske tilgang. Vi arbejder ud fra en helhedsforståelse af organisationer, og er optagede af kommunikation, kultur og relationer. Vi er beviste om, at når vi arbejder med nogen eller noget ét sted i organisationen, så påvirker det hele organisationen.

Derfor ser vi også en virksomhed som et fællesskab af mennesker. Et fællesskab, som skal fungere, for at medlemmerne af fællesskabet kan præstere det, de skal. For os er høj performance et tegn på, at fællesskabet fungerer. Vi kalder det ’fællesskabsledelse’, og vores opgave er at sætte turbo på dét fællesskab.

Samtidig repræsenterer vi, som konsulentteam, også hele ledelsespaletten af redskaber til udvikling af de forskellige lag i det organisatoriske fællesskab. Vi er opmærksomme, når vi lytter ind til, hvad du fortæller, at din organisation har brug for, og skarpe til den dobbeltlytning, der gør, at vi også tør at udfordre dig til flere forklaringer og løsninger, end dem, du selv umiddelbart får øje på fra din udkikspost i organisationen.

Hvordan vil I beskrive jeres tilgang til mennesker?

Uanset hvem, vi arbejder med i organisationen, så kan personen eller gruppen være sikker på at mærke vores anerkendelse og positive nysgerrighed. Vi mener – med rødder helt ind i hjertekulen – at alle fortjener anerkendelse og respekt – og det viser vi ved nærvær og nysgerrighed. Vi er nysgerrige på den enkeltes resurser og potentiale, på hans håb og passion. Ligesom vi er nysgerrige på organisationens kultur og praksis, når det handler om at løfte fællesskabet og skabe fælles passion.

Når I arbejder med ledere, er det så ud fra en bestemt teori eller ledelsesfilosofi?

Fællesskabsledelse handler primært om at turde fællesskabet og skabe en fælles kultur, som ikke er baseret på konkurrenceorienteret performancekultur, men snarere det at arbejde med fællesskabets medarbejdere på en måde, så konflikter tages i opløbet og bruges konstruktivt til at skabe nytænkning. Det handler om at skabe en feedbackkultur, hvor alle får åbnet op for deres evne til at lytte og følge en fælles passion. Og det kræver ledere, som tør at tage ansvar for deres egen passion, ledere, som tør at lede.

Derfor kalder vi vores tilgang til ledelse ’fællesskabsledelse’. Når vi arbejder med lederudvikling, gør vi det ud fra en opfattelse af lederen som den, der skal holde gang i det organisatoriske bål, så det hverken brænder ud eller ligger og ulmer med ideer og potentialer, som lederen ikke får sat ild til. Lederens job er at passe bålet, hele tiden bære ved til og lytte til de lejrbålsfortællinger, der fortælles i flammeskæret.

Lederen må særligt være god til tre ting: konfliktledelse, passionsledelse og en-til-en ledelse. Dette udgør rammen for et af vores særlige koncepter, og du kan læse mere om vores program for fællesskabsledelse her.

Hvad er jeres personlige motivation for at arbejde med det, I gør?

Vi har, både hver for sig og sammen, oparbejdet den erfaring og ekspertise, som vores kunder berettiget kræver, og vi tør godt kalde os eksperter i fællesskabsledelse. Du kan læse mere om os i menuen til venstre.

Vi opfatter vores opgave som en samfundsopgave. Vi ser os selv som medvirkende til, at vi som samfund kan skabe den drivkraft og innovation, der er brug for, hvis vi skal klare os på det globale marked.

For du kan ikke opretholde resultatskabelsesevnen i din virksomhed, hvis du ikke har god fællesskabsledelse. Resultater skabes sammen med – og gennem mennesker, og det kræver høj trivsel, stor energi og passioneret følgeskab i alle led af organisationen. Vi er stolte at bidrage til det arbejde.

Hvorfor arbejder I sammen?

Vores baggrund i erhvervs- og socialpsykologien giver os kant i forhold til andre konsulentteams, fordi vores fokus er på ledelsen af følelser som det bærende i fællesskabet. Konflikter opstår i relationer, og kan skabe negative følelser, som smitter og spreder sig, hvis de ikke bliver mødt på en konstruktiv måde. Passioner, både i den enkelte og i fællesskabet, kan skabe store frustrationer, hvis de bliver undertrykt. En virksomhed med megen passion og konflikt, som ledes konstruktivt, har en høj evne til at skabe resultater. Men det omvendte er tilfældet, hvis fællesskabets medlemmer ikke er i stand til at lede følelser.

Vi har valgt hinanden til dette samarbejde, fordi vi sammen kan det, som vi også arbejder på at skabe for andre: vi er konsulenter med energi, personlig gennemslagskraft og passion. Vi giver af os selv, og vi mestrer det spontane – at kunne gribe ideerne og tage pejling af, hvad der sker i rummet i øjeblikket.

Vi er begge drevet af skaberlyst og begejstring, vi kan og tør, når det handler om at udfordre det trygge hos både os selv og andre, fordi vi er optaget af at skabe rammer, hvor folk kan præstere. Dét tager vi seriøst, og derfor hiver vi aldrig bare færdige løsninger op af hatten.

Vi insisterer på at have det sjovt sammen med de mennesker, vi arbejder med – fordi det er en del af vores fælles synergi, at vi kan skabe rock, når vi ruller os ud, og det skaber et energisk og motiverende rum at være i for dem, som vi arbejder sammen med om læring og udvikling. Dét skaber vi sammen, og det får vi ofte ros for.