Let's grow people | Vi tilbyder
810
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-810,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default
image002

Coaching

image004

Konflikt-

Mægling

image006

Let’s Grow People

kultur

image008

Erhvervs

Psykologisk

test

Kernekompetencer

LetsGrowPeople er professionelle sparringspartnere og undervisere for ledere, der gerne vil udvikle deres organisation ved at udvikle mennesker. Vi har brugt vores erhvervspsykologiske indsigt og vores erfaringer med, hvad der virker i praksis til at sammensætte vores eget koncept til udvikling af virksomhedskulturen – samtidig kan vi naturligvis også løse enkelte opgaver, der bidrager til udvikling og balance for medarbejdere og ledere.

LetsGrowPeople kultur 

I LetsGrowPeople skaber vi sammen med ledelsen en virksomhedskultur, hvor virksomheden får det bedste ud af både passioner og konflikter blandt medarbejderne. Når der er plads i kulturen til at håndtere begge dele, så har virksomheden stort potentiale for trivsel og resultater.

LetsGrowPeople enkelt opgaver

Når vi løser enkeltopgaver er det typisk indenfor ledelsescoaching, konfliktmægling og erhvervspsykologiske test.